Avís Legal.

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002 , de 11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI) a continuació es detallen les dades identificatives de l'empresa:

 

Nom empresa: Transports Capdevila
Raó social: Capdevila Logitrans S.L.
NIF: B17936519
Adreça: Pol. Ind. Rocafiguera , nau 11 - 17500 - Ripoll - GIRONA
Telèfon: 972700255
E-mail: admin@transcapdevila.com

 

INSCRIPCIÓ REGISTRAL:

 

Inscrita en el registre mercantil de Girona:
Volum: 2560
Llibre: 
Foli: 119
Fulla: 43407
Secció: 8
Inscripció: 7

 

FINALITAT DEL LLOC WEB:

 

El present avís legal (en endavant,  "Avís Legal") regula l'ús del lloc web: www.transcapdevila.com

 

LEGISLACIÓ:

 

Amb caràcter general les relacions entre B17936519 (Capdevila Logitrans S.L.) amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics , presents en aquest lloc web , es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

 

US I ACCES D'USUARIS:

 

L'Usuari queda informat , i accepta , que l'accès al present lloc web no suposa , en cap cas , l'inici d'una relació comercial amb Capdevila Logitrans S.L. (Transports Capdevila) o qualsevol de les seves delegacions.

 

PROPIETAT INTELECTUAL I INDUSTRIAL:

 

Els drets de propietat intelectual del contingut dels llocs web , el seu disseny gràfic i codi  són titularitat de Capdevila Logitrans S.L. (Transports Capdevila) i , per tant , queda prohibida la seva reproducció , distribució , comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts dels seus llocs web ni citant les fonts , excepte consentiment per escrit de Capdevila Logitrans S.L. (Transports Capdevila).

 

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS):

 

Capdevila Logitrans S.L. (Transports Capdevila) es reserva el dret a actualitzar , modificar o eliminar l'informació continguda en els seus llocs web podent inclús limitar o no permetre l'accès a aquesta informació a certs usuaris.

Capdevila Logitrans S.L. (Transports Capdevila) no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en llocs web de tercers a les que es pugui accedir per "links" i enllaços desde qualsevol lloc web propietat de Capdevila Logitrans S.L. (Transports Capdevila). La presència de "links" o enllaços en els llocs web de Capdevila Logitrans S.L. (Transports Capdevila) té una finalitat només informativa i en cap cas suposa cap suggerència , invitació o recomenació sobre els mateixos.

 

LSSICE:

 

Transports Capdevila
Capdevila Logitrans S.L.
NIF: B17936519
Pol. Ind. Rocafiguera , nau 11 - 17500 - Ripoll - GIRONA
972700255
admin@transcapdevila.com

 

Inscrita en el registre mercantil de Girona:
Volum: 2560
Llibre: 
Foli: 119
Fulla: 43407
Secció: 8
Inscripció: 7 

© Derechos de autor. Todos los derechos reservados.