Avís Legal.

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002 , de 11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI) a continuació es detallen les dades identificatives de l'empresa:

 

Nom empresa: Transports Capdevila
Raó social: Capdevila Logitrans S.L.
NIF: B17936519
Adreça: Pol. Ind. Rocafiguera , nau 11 - 17500 - Ripoll - GIRONA
Telèfon: 972700255
E-mail: admin@transcapdevila.com

 

INSCRIPCIÓ REGISTRAL:

 

Inscrita en el registre mercantil de Girona:
Volum: 2560
Llibre: 
Foli: 119
Fulla: 43407
Secció: 8
Inscripció: 7

 

FINALITAT DEL LLOC WEB:

 

El present avís legal (en endavant,  "Avís Legal") regula l'ús del lloc web: www.transcapdevila.com

 

LEGISLACIÓ:

 

Amb caràcter general les relacions entre B17936519 (Capdevila Logitrans S.L.) amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics , presents en aquest lloc web , es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

 

US I ACCES D'USUARIS:

 

L'Usuari queda informat , i accepta , que l'accès al present lloc web no suposa , en cap cas , l'inici d'una relació comercial amb Capdevila Logitrans S.L. (Transports Capdevila) o qualsevol de les seves delegacions.

 

PROPIETAT INTELECTUAL I INDUSTRIAL:

 

Els drets de propietat intelectual del contingut dels llocs web , el seu disseny gràfic i codi  són titularitat de Capdevila Logitrans S.L. (Transports Capdevila) i , per tant , queda prohibida la seva reproducció , distribució , comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts dels seus llocs web ni citant les fonts , excepte consentiment per escrit de Capdevila Logitrans S.L. (Transports Capdevila).

 

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS):

 

Capdevila Logitrans S.L. (Transports Capdevila) es reserva el dret a actualitzar , modificar o eliminar l'informació continguda en els seus llocs web podent inclús limitar o no permetre l'accès a aquesta informació a certs usuaris.

Capdevila Logitrans S.L. (Transports Capdevila) no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en llocs web de tercers a les que es pugui accedir per "links" i enllaços desde qualsevol lloc web propietat de Capdevila Logitrans S.L. (Transports Capdevila). La presència de "links" o enllaços en els llocs web de Capdevila Logitrans S.L. (Transports Capdevila) té una finalitat només informativa i en cap cas suposa cap suggerència , invitació o recomenació sobre els mateixos.

 

LSSICE:

 

Transports Capdevila
Capdevila Logitrans S.L.
NIF: B17936519
Pol. Ind. Rocafiguera , nau 11 - 17500 - Ripoll - GIRONA
972700255
admin@transcapdevila.com

 

Inscrita en el registre mercantil de Girona:
Volum: 2560
Llibre: 
Foli: 119
Fulla: 43407
Secció: 8
Inscripció: 7 

© Derechos de autor. Todos los derechos reservados.

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.